Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hz. Zeyneb'in (s.a) Viladeti Tahtakale Zeyneb-i Kübra Camii'nde Kutlanacak

Hz. Zeyneb-i Kübra’nın (s.a) Viladeti 11 Aralık Cumartesi Saat: 15.00'de her yıl olduğu gibi bu yıl da adıyla müzeyyen olan Zeynebi Kübra Camii'nde kutlanacak. 

10 Aralık 2021
Hz. Zeyneb'in (s.a) Viladeti Tahtakale Zeyneb-i Kübra Camii'nde Kutlanacak

Hz. Peygamber efendimizin (s.a.a) torunu, Hz. Ali (a.s) ve Hz. Fatıma (s.a)'nın kızı, Kerbela kahramanı Hz. Zeyneb-i Kübra’nın (s.a) kutlu doğum günü 11 Aralık Cumartesi Saat: 15.00'de adıyla müzeyyen olan Avcılar Tahtakale Zeyneb-i Kübra Camii’nde kutlanacak.

Kerbela'nın mesajını günümüze taşımış, hüzünler anası Hz. Zeynep (sa) doğum gününde anılıyor. Dünyanın birçok ülkesinde anma ve kutlama etkinlikleri düzenleniyor. İstanbul'daki kutlamaların adresi Avcılar Tahtakale Zeynebi Kubra Camisi'nde kutlama töreni yapılacak.

11 Aralık Cumartesi öğlen namazına müteakip başlayacak olan programa, diğer bölgelerdeki Ehl-i Beyt dostlarının da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.